زرشک
زرشک

برداشت زرشک در خراسان جنوبی

برداشت زرشک در خراسان جنوبی

بیرجند – ایرنا – خراسان جنوبی با ۱۸ هزار و ۶۰۰ هکتار سطح زیر کشت، رتبه اول تولید زرشک بی‌دانه کشور و جهان را به خود اختصاص داده و فصل برداشت این محصول از اواخر مهر تا نیمه آذر است. عکس: حسین محمودی

۳۸ هزار خانوار در زمینه کاشت و برداشت زرشک در خراسان جنوبی فعالیت دارند و پیش‌بینی می‌شود امسال از این سطح زیر کشت ۲۲ هزار و ۳۰ تن زرشک خشک معادل ۱۱۰ هزار تن زرشک تازه برداشت شود.

جهت خرید اینترنتی زرشک مرغوب و درجه ۱ استان خراسان جنوبی می توانید به وب سایت فروشگاه ارمغان تابان کویر مراجعه نمایید

اثرات و خواص : 

خواص میوه: 

قابض، تقویت کننده قلب و کبد، درمان بواسیر خونی، رفع خونریزی، رفع بیماری‌های کبدی، صفرابر.

دم کرده گیاه را برای برطرف کردن ناراحتی‌های دهان قرقره کنید.

خواص ریشه و پوست: 

صفرا بر و مسهل، پاک کننده و تقویت کننده کبد، تنظیم اعمال دستگاه گوارش، رفع سوء هاضمه، رفع بی‌اشتهایی، رفع یبوست، درمان یرقان و زردی، رفع نقرس و رماتیسم، درمان واریس، درمان بواسیر، درمان کبد بزرگ، رفع سوزش ادرار، کاهش فشار خون، درمان ورم طحال.

خانم‌هایی که بین دو عادت ماهیانه خونریزی دارند، باید برای رفع آن از ریشه و ساقه گیاه استفاده نمایند.

زرشک_یک گیاه فوق‌العاده برای تمیز کردن خون است و به همین دلیل افرادی که صورت و بدنشان جوش می‌زند باید از این گیاه استفاده نمایند. برای شست و شوی چشم از جوشانده ریشه و ساقه زرشک استفاده نمایید.

خواص برگ: 

رفع آب آوردگی بدن، درمان اسهال مزمن.

جوشانده برگ گیاه موجب محکم شدن لثه و دندان می‌شود.

دم کرده برگ این گیاه را در هنگام آنژین و گلو درد قرقره کنید.

مطالب مرتبط  برگزاری دومین جلسه شورای فرهنگ عمومی بخش مود

طریقه مصرف :

جوشانده: ابتدا به میزان ده الی بیست گرم از پوست، ساقه و یا میوه گیاه را در یک لیتر آب بجوشانید، سپس به مدت ده دقیقه اجازه دهید تا خنک شود. این جوشانده را صاف کرده و با شکر و عسل شیرین نمایید. روزانه سه فنجان بین وعده‌های غذایی میل شود.

تنتور: این تنتور را می‌بایست از عطاری‌ها تهیه نمایید. مقدار مصرف آن ده الی بیست قطره و سه بار در روز می‌باشد.

دم کرده: مقدار چهل گرم‌زرشک در یک لیتر آب جوش ریخته و به مدت ده دقیقه اجازه دهید در آن بماند و سپس آن را با شکر یا عسل شیرین کرده و میل نمایید. مقدار مصرف آن، سه فنجان در روز، در فاصله بین وعده‌های غذایی می‌باشد.

برای لاغر شدن و از بین بردن چربی: پوست ساقه گیاه را با هم وزن آن زردچوبه مخلوط و آن را دم کنید و به مقدار سه فنجان در روز بنوشید.

طبیعت :

سرد و خشک

هشدار و مضرات‌ :

مصرف مقدار زیاد این گیاه برای خانم‌های باردار مناسب نیست، زیرا رحم را تحریک کرده و ممکن است موجب سقط جنین شود.

خرید اینترنتی , آنلاین و قیمت زرشک

برای امتیاز دادن به این نوشته کلیک نمایید
[مجموع: 0 میانگین: 0]

درباره‌ی مدیرسایت

I.m Developer & CEO MoodCity.Ir ;)

همچنین ببینید

اراضی شهر مود

زمین لرزه ۵.۳ ریشتری در خراسان جنوبی (۵ آبان ۱۴۰۱)

زلزله‌ای به بزرگی ۵.۳ ریشتر شوسف در خراسان جنوبی را در عمق ۱۰ کیلومتری زمین در …

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها